ПОКАНА

ПОКАНА
Наближава деня на Народните будители – 1.11.2013г.
Ако сте читалище, творчески клуб или организация, която има желание да отпразнува с учениците и децата този ден, а все още нямате програма, можете да се възползвате от разработената такава от фондация „Евроразвитие 2007″.
Всъщност всичко се случи заради наша приятелка, която пожела да направим събитие в родният й град Кочериново. Мислих дълго и ми се искаше да работим с учениците на ниво ценности, гордост и желание за развитие. Така разработих дизайна на workshop за деня. Освен че ще си припомним за Българските будители, ще влезнем реално в обувките им като сами си ги изработим. Ще откриваме и припознаваме качества в тях, които и ние искаме да имаме. Ще сътворим красиво пано с конец и още нещо, и водопад от детски мисли защо обичам България и моят роден град или село. Децата ще си построят мисловна карта и с пътища и кръстопътища как ще станат бъдещите будители на България.
Ако проявявате интерес свържете се с Евроразвитие на e-mail: [email protected] или с лично съобщение на facebook https://www.facebook.com/Fondacya.Evrorazvitie.2007
Споделете и харесайте.

Posted in news.