Национална инициатива „За Доброто в хората – Великден“

bukvi
на 23. 04. 2016 г.
 от 11,00 – 14,00 ч.
в СОФИЯ РИНГ МОЛ – Амфитеатър , всички посетители ще могат да дадат своето благопожелание. Така заедно ще направим най-  голямата великденска картичка. След 25 Април тя ще бъде изложена в СОФИЯ РИНГ МОЛ .

 Как да участвам:

Ако не можете да дойдете  на 23.04.2016г. в СОФИЯ РИНГ МОЛ , моля напишете вашето послание и ни го изпратете като лично  съобщение във фейсбук.

Замисъла на кампанията е да покаже, че добрите дела и мисли са силата на хората в навечерието на Великден. Чрез  творчество и  благопожелания да  изразим Доброто – в нас и около нас.

Ораганизаторите : ”БАЛКАНИЯ – БАЛКАНСКА АСОЦИАЦИЯ ЗА УСТОЙЧИВ ТУРИЗЪМ И КУЛТУРА” и ФОНДАЦИЯ “ ЕВРОРАЗВИТИЕ  2007″  Благодарят  на РИНГ МОЛ СОФИЯ-партньор и домакин на събитието!

”БАЛКАНИЯ – Балканска Асоциация за устойчив туризъм и култура” е основана с цел:
• Развитие и утвърждаване на духовните ценности, гражданското общество, образованието, науката, културата, техниката, технологиите и физическата култура;
• Развитие на сътрудничество, обмяна на опит и добри практики в сферата на устойчивия туризъм, устойчивото териториално развитие и културата между български юридически и физически лица и подобни такива от Държави на Балканският полуостров или извън него;
• Популяризация на туризма, материалната и нематериална култура на България и Балканските туристически дестинации на международно ниво;
• Подобряване на имиджа да Балканския полуостров като единен туристически регион на международно ниво;
• Други обществено полезни дейности, не забранени със закон, извън изброените в предходните точки.

ФОНДАЦИЯ “ ЕВРОРАЗВИТИЕ 2007 ″ е регистрирана през 2007г. като неправителствена организация с нестопанска цел. Мисията на фондацията е : Да подкрепя, насърчава и допринася за доброто в хората. Нека покажем, че всеки може да е брилянтен, великолепен, талантлив и забележителен! Основен приоритет в дейността на фондацията са проекти и инициативи, които допринасят за положителна промяна на взаимоотношенията и начина на живот в съвременното общество. Стремим се с проектите, които правим, да допринасяме за културното, емоционално и духовно израстване на съвременния човек.

СОФИЯ РИНГ МОЛ

Това е официалната страница на Sofia Ring Mall. Абсолютната дестинация.

http://www.sofiaring.bg

 

 

Желаещите да посетят събитието могат да се възползват от безплатен  автобус до СОФИЯ РИНГ МОЛ , вижте  линк с разписанието:

http://www.sofiaring.bg/misc/Leaflet_SRM_Marshrut_2.pdf

Posted in news, projects, recent, Uncategorized.